"Είμαστε και εμείς όπως εσείς" - newspull

Latest Posts :


ΕΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΜΕ VIBER ΑΠΟ ΕΔΩ..

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

"Είμαστε και εμείς όπως εσείς"

 


γράφει ο Ε.Κ

Η μή χρήση μάσκας απο τον πρωθυπουργό μπροστά σε κάμερες όπως επίσης και το γεύμα με κόσμο σε εξωτερικό χώρο αλλά σε κεντρικό σημείο δεν γίνονται επειδή ο ίδιος είναι αφελής.Επίσης η βόλτα Κικίλια στο Ζάππειο έχει τον συμβολισμό της.Οι συμβολισμοί  εννοούν τα παρακάτω :

- Κύριοι-ες είμαστε κοινοί θνητοί όπως εσείς,έχουμε την ίδια ανάγκη με εσάς να μην φοράμε  μάσκα μερικές φορές... Έχουμε την ίδια ανάγκη με εσάς να ψήσουμε με φίλους και να γευματίσουμε σε εξωτερικό χώρο ΟΜΩΣ τηρώντας τις αποστάσεις... Και εμείς κάνουμε βόλτα στα σημεία που και εσείς κάνετε... Άρα είμαστε όπως εσείς! 

Όταν όμως πρέπει να πειθαρχήσουμε το κάνουμε.Το ίδιο πρέπει και εσείς να κάνετε αφού είμαστε ΙΔΙΟΙ....

 Αυτά είναι τα μηνύματα που  περνούν στον κόσμο όσο και εάν "κράζουν" κάποιοι δημοσιογραφίσκοι... Επικοινωνιακά αυτά βελτιώνουν  την εικόνα του πρωθυπουργού και του υπουργού υγείας παρά την καταστρέφουν όπως θέλουν να νομίζουμε κάποιοι... 

Δεν πιστεύουμε όλοι όμως τα παραμύθια τους!

Το "έργο" είναι περισσότερο επικοινωνία παρά ουσία...

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε...


newspull.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here