Διαστημική Διοίκηση Στρατού συγκροτούν οι Η.Π.Α - newspull

Latest Posts :

ΡΟΗ newspull.gr

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018

Διαστημική Διοίκηση Στρατού συγκροτούν οι Η.Π.Α


Η κατάκτηση του διαστήματος δεν αποτελεί, πλέον, μία αφηρημένη έννοια, καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται και οι μεγάλες δυνάμεις πολλαπλασιάζουν τα κονδύλια που θα δαπανήσουν σε διαστημικές αποστολές.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πάει ένα βήμα παραπάνω. Ο Αμερικανός πρόεδρος έδωσε εντολή για τη σύσταση της Διαστημικής Διοίκησης Στρατού, η οποία θα επιφορτιστεί με την επιλογή και την εκπαίδευση των καταλληλότερων ανδρών και γυναικών του αμερικανικού στρατεύματος, σε συνδυασμό με την εφαρμογή των σύγχρονων οπλικών συστημάτων που έχουν ήδη τεθεί σε παραγωγική διαδικασία ή σχεδιάζονται.

Η αμερικανική Διαστημική Διοίκηση θα υπαχθεί ως τομέας στο υπουργείο Άμυνας, θα απολαμβάνει δικό της προϋπολογισμό και θα αποτελέσει τη ναυαρχίδα της στρατιωτικής ανάπτυξης τα αμέσως επόμενα χρόνια.

Ο αμερικανικός στρατός διαθέτει ήδη πρότυπα διαστημικά στρατιωτικά αεροσκάφη, όπως το μοντέλο X-37B, το οποίο δοκιμάστηκε πρόσφατα, κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Η εντολή του Ντόναλντ Τραμπ ήταν σαφής, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν από τον Λευκό Οίκο. Ο στόχος της Διαστημικής Διοίκησης Στρατού είναι η εκπαίδευση των μονάδων, προκειμένου να διεξάγουν στρατιωτικές επιχειρήσεις παντός τύπου σε περιβάλλον εκτός της Γης.

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here