Τεράστια η ''ανταποκρισιμότητα'' των sites στην χθεσινή δημοσίευση του newspull!Πάνω απο 2 εκατομμύρια οι προβολές της ανάρτησής μας! - newspull

Latest Posts :

ΡΟΗ newspull.gr

Τρίτη, 5 Ιουνίου 2018

Τεράστια η ''ανταποκρισιμότητα'' των sites στην χθεσινή δημοσίευση του newspull!Πάνω απο 2 εκατομμύρια οι προβολές της ανάρτησής μας!
Τεράστια ήταν για μια ακόμη φορά,η ανταπόκριση των φιλικών sites,για την χθεσινή δημοσίευση-ρεπορτάζ μας!Συγκεκριμένα,''ανιχνεύσαμε'' 7 sites όπου αναδημοσίευσαν την συγκεκριμένη θεματολογία μας(όλα με αναφορά της πηγής) μεταξύ των οποίων το πρώτο σε θέαση blog της Ευρώπης
tro-ma-kti-ko,newsnow.gr,permmisos press(πρώτο στην Βοιωτία με διαφορά) κ.α.Επισημαίνουμε ότι(επειδή συμβαίνει κάθε φορά)υπάρχουν πολύ περισσότερες αναδημοσιεύσεις απο sites με διαφορετικό τίτλο ανάρτησης(μη ανιχνεύσιμο)..
Για όσους μπορούν να καταλάβουν τα... μεγέθη
Τέλος,με βάση τα όσα γνωστά στατιστικά των sites που έκαναν την συγκεκριμένη αναδημοσίευση,υπολογίζουμε την συγκεκριμένη σε πάνω απο 2.000.000 προβολές σε Ελλάδα και εξωτερικό(ΜΟΝΟ το blog tromaktiko έχει ανα πάσα στιγμή-συνεχώς online συνήθως 1000-1500 προβολές!!)

Η Δημοσίευση:

Γήπεδο Ερυθρών (ΦΩΤΟ)


Η ανάλυση γίνεται καθαρά για ενημερωτικούς(στατιστική blog) λόγους

Δείτε:


newspull.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here