Θήβα.Γνωρίστε την Εμβολιούπολη από 22 έως 25/5 στο ΣΦΕ - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ΡΟΗ newspull.gr

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2018

Θήβα.Γνωρίστε την Εμβολιούπολη από 22 έως 25/5 στο ΣΦΕ

Στα πλαίσια των δράσεων για την προαγωγή της Υγείας η Διοίκηση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας προγραμματίζει στην πόλη της Θήβας την ανάπτυξη της διαδραστικής παρέμβασης ΕΜΒΟΛΙΟΥΠΟΛΗ (Vaccine Land).
Σκοπός της εγκατάστασης είναι η ενημέρωση του
πληθυσμού, της οικογένειας και ιδιαίτερα των παιδιών σχετικά με τα οφέλη των εμβολίων σε κάθε στάδιο της ζωής. Για το λόγο αυτό η 5η ΥΠΕ, το Κ. Υ Θήβας και η ΤΟΜΥ Θήβας σας καλούν να επισκεφτείτε την ΕΜΒΟΛΙΟΥΠΟΛΗ το διάστημα από τις 22 έως 25 Μαΐου 2018 και ώρες 9:00 μέχρι τις 14:00 στην αίθουσα ΣΦΕ (Σύλλογος Φιλοπροόδων Επαμεινώνδας) Θήβας.
Σας περιμένουμε να παίξουμε και μαζί να διώξουμε το φόβο και το κλάμα από το εμβόλιο, μέσα από το Λούνα Πάρκ Υγείας, το Μουσείο Εμβολίων, τη Φυλακή Μικροβίων, τους Τροχούς της Πρόληψης, τα επιδαπέδια παιχνίδια υγείας και πολλές εκπλήξεις, κάνοντας σύνθημά μας:
«Η Πρόληψη νικά τη Νόσο, τον Φόβο και την ?γνοια!!!»


Ο Διοικητής Της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας
Νέστορας Αντωνίου

Δείτε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here