Πολύτιμη και ουσιαστική η στήριξη από την ΕΥΔΑΠ προς τον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας.Δείτε τι δήλωσε η Γιάννα Κριεκούκη. - newspull

Breaking

newspull

Δυτική Αττική/Αθήνα,Βοιωτία και όχι μόνο...

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ :

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018

Πολύτιμη και ουσιαστική η στήριξη από την ΕΥΔΑΠ προς τον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας.Δείτε τι δήλωσε η Γιάννα Κριεκούκη.

Πολύτιμη και ουσιαστική στήριξη από την ΕΥΔΑΠ προς τον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Από την πρώτη στιγμή μετά την πλημμύρα πρόσφερε τεχνογνωσία, τεχνική και υλική υποστήριξη αλλά και έμπρακτη αλληλεγγύη με τη δωρεά πόσιμου νερού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ προς την ΕΥΔΑΠ και ειδικότερα στον διευθύνοντα σύμβουλο κ.
Ιωάννη Μπενίση, απευθύνει η Δήμαρχος, Γιάννα Κριεκούκη για την έμπρακτη στήριξη και το σημαντικό έργο που πρόσφερε τόσο στην αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο ύδρευσης όσο και για την προσφορά αλληλεγγύης, κατόπιν του αιτήματός της, να προσφερθεί δωρεάν το πόσιμο νερό του διμήνου Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017.

«Όλα τα στελέχη αλλά και οι τεχνικοί και εργαζόμενοι της ΕΥΔΑΠ στάθηκαν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας. Βρήκαμε αλληλέγγυους, αποφασιστικούς και αποτελεσματικούς συνεργάτες στο πρόσωπό τους. Όχι μόνο καταφέραμε γρήγορα και άμεσα να αποκαταστήσουμε το δίκτυο ύδρευσης αλλά και κατανόησαν στο έπακρο το αίτημά μας να παρασχεθεί δωρεάν το πόσιμο νερό για το δίμηνο Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017 όπου η κατανάλωσή του διογκώθηκε λόγω των έκτακτων συνθηκών και των αναγκών για καθαρισμό των ιδιοκτησιών των πολιτών. Θέλω να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, τόσο προσωπικά όσο και εκ μέρους όλων των πολιτών της Μάνδρας, αναγνωρίζοντας το πολύτιμο έργο που πρόσφεραν στον Δήμο μας.» δήλωσε η Δήμαρχος κ. Γιάννα Κριεκούκη.
Δήμος Μάνδρας Ειδυλλίας Ερυθρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Post Top Ad

Responsive Ads Here