ΑΠΟ ΤΟ 2014 ,ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ - newspull

Latest Posts :

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ 2014 ,ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΧΩΜΑΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣΨάχνοντας στο διαδίκτυο,βρήκαμε ένα ενδιαφέρον άρθρο που επεσήμαινε ήδη απο το 2014 τον κίνδυνο δημιουργίας χωματερής στο Μελετάνι:

Μπορεί να έχουν προηγηθεί διαβουλεύσεις και να έχουν διατυπωθεί αντιρρήσεις,  κατά την
αξιολόγηση τόσο του Ρυθμιστικού Σχεδίου Αττικής όσο και του σχεδίου του Προεδρικού Διατάγματος για την διαχείριση των ορεινών όγκων της Δυτικής Αττικής, ωστόσο καμία πρόοδος δεν έχει σημειωθεί σχετικά με την τύχη, που επιφυλάσσει η κεντρική διοίκηση για το Μελετάνι. Αναφερόμαστε φυσικά στη διάταξη του άρθρου 33 παρ.1 του Ν. 3164/2003, με την οποία η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται κατάλληλη ως θέση για εγκαταστάσεις ολοκληρωμένης διαχείρισης αποβλήτων. Με λίγα και απλά λόγια το Μελετάνι θεωρήθηκε και εξακολουθεί να θεωρείται από την μνημονιακή κεντρική κυβέρνηση ως κατάλληλος χώρος για χαβούζα. Εμείς καλούμε τη δημοτική αρχή να εγκαταλείψει τους «άσφαιρους» επικοινωνιακούς της διθυράμβους που διατυπώνει για το θέμα, χωρίς όμως να συμβάλλει στην επίλυσή του, να επιδείξει πραγματικό ενδιαφέρον και να ασχοληθεί επιτέλους σοβαρά, ασκώντας πιέσεις στην κεντρική διοίκηση για τον οριστικό αποχαρακτηρισμό της περιοχής. Στην κατεύθυνση αυτή θα μας βρει συμπαραστάτες δεδομένου ότι η προάσπιση της δημόσιας υγείας των συμπολιτών μας και η διατήρηση του φυσικού κάλλους του τοπίου προέχουν έναντι οποιασδήποτε μορφής μικροπολιτικής σκοπιμότητας.

πηγη-takiskoutsoulelos.blogspot.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟΠΙΚΑ ΕΡΥΘΡΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Οι αναρτήσεις που γίνονται από το διαδίκτυο τα κείμενα και οι φωτογραφίες (με σχετική σημείωση της πηγής) θεωρούμε ότι είναι δημόσια.Αναρτήσεις η αναδημοσιεύσεις, από άλλες πηγές που αναρτώνται σε αυτό το blog εκφράζουν αυτούς που τις υπογράφουν.Αν υπάρχουν πνευμ.δικαιώματα παρακαλούμε ενημερώστε μας για την αφαίρεση τους(των αναρτήσεων ή αναδημοσιεύσεων).Ενημερώστε μας άμεσα εάν θίγεστε απο κάποια ανάρτηση ώστε να την αφαιρέσουμε.
---
Τα σχόλια αντιπροσωπεύουν την προσωπική γνώμη των συγγραφέων τους και όχι αυτή του newspull.blogspot.gr(newspull.gr). Μη κόσμια και προσβλητικά σχόλια θα διαγράφονται όπου αυτά εντοπίζονται(ενημερώστε μας και εσείς εάν χρειαστεί).

Προτεινόμενη κατηγορία εβδομάδας :

Post Top Ad

Responsive Ads Here